L.o.v.e_U

Ahad, 20 Mac 2011

Buku A DOCTOR IN THE HOUSE;The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohammad

Salam petang semua.Kali ni saya ingin story mory sikit pasal buku autobigrafi A DOCTOR IN THE HOUSE iaitu sebuah buku yang dikarang sendiri oleh Tun Dr Mahathir Mohammad.Buku ini sangat menarik lebih-lebih lagi beliau menceritakan sendiri kisah hidup beliau dan yang sangat menarik lagi mengenai pendedahan beberapa isu kontroversi.Antara kisah yang dapat menarik peminat pembaca seperti saya(dalam perancangan.hehe..) ialah kisah mengenai Tun Daim Zainuddin,seorang ahli perniagaan yang tidak pernah terfikir untuk menjadi menteri ,seorang anak saudara Dr.Mahathir turut terlibat dalam gejala dadah tetapi kemudian insaf,isu kontroversi mengenai bekas Timbalan Perdana Menteri,Datuk Seri Anwar Ibrahim,pemecatan Tun Salleh Abbas sebagai Ketua Hakim Negara dan sebagainya.



Menarik x buku ni?menarik kan..jadi buku nilah yang saya tgh rancang untuk beli jika budget sudah manyak..hehe..
okay lah,,tu saje yg sy nk story,,sekian.
KOMEN+LIKE+FOLLOW=I LIKE YOU DEAR.TQ~!

7 ulasan:

  1. rase mcm mahal je buku ni...

    BalasPadam
  2. a'a mmg mhl buku ni lbih2 lg dr.mhthr sdri yg krg:)

    BalasPadam
  3. salam...

    singgah sini sambil folo ur blog,,

    BalasPadam
  4. rm100 lebey kurang la...saya pon nk beli..sangat adore dya ^^

    BalasPadam
  5. SR:wslm..tq follow..:)
    BM:wah..same kite ya..iye,,very interesting to know..:)

    BalasPadam
  6. dah beli nk pinjam.. ahhaha ^_^

    BalasPadam
  7. ooh..haha..pnjm atas angin boleh..wink2..XD

    BalasPadam

Tenkiu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...