L.o.v.e_U

Jumaat, 25 Mac 2011

http://www.emocutez.com Sederhana Itu Bagus

Hye smua..hari ni mood aku tersangatlah kucar kacir dek kerana slps ming result.
Aku tersangatlah 'jealous' bin cemburu http://www.emocutez.com apabila melihat org2 yg brjya.http://www.emocutez.com sdih jga bila cita2 utk mjdi dktor hancuss sehancus2nya krna kptsn aku x lah gempak sangat utk mjdi seorang ahli farmasi.Walo ape pum,aku jga syukur sgt2 dpt kptsn yg blh dktkn sdrhana .Sebab itu tajuk aku sdrha i2 bgs walopn xsmua dlm hal kite msti bersederhana.Sape stuju?Dalam krjya kite xblh jga brda di takuk sdrhana krna pluang krja skrg ini adalah terhad http://www.emocutez.com risau nye aku.Minggu ni juga minggu paling mem'blur'kan kpla aku utk plih kos ape yg ssuai dgn aku..hm,sape yg tau kos ape plg ssuai ngn aku ek?hehe..okay lah itu saje coret2 aku ari ni.kalo tau jgn lupa komen yaw..nk pegi brht pula http://www.emocutez.com suda ptg..k,salam
KOMEN+LIKE+FOLLOW=I LIKE YOU DEAR.TQ~!

4 ulasan:

  1. hi. sy ada buat entry pasal lps spm.. baca2 lah ye..

    http://justched.blogspot.com/2011/03/spm-dah-lepas.html

    BalasPadam

Tenkiu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...