L.o.v.e_U

Ahad, 3 Julai 2011

Aku dilamun CINTA!!!

Hye korank..
maafla lame dah x update blog ni,,rasa macam dah usang blog ni..HEHE
macam mana tak usangnye,,dah sebulan kot xbukak blog ni..HAHA..not important.
hmm,,sepanjang aq jd student u ni baru lah aku tau betapa pentingnya masa,wang,dan so on.memang dekat sini cuti dua hari rasa macam tak cukup je,,kekadang dalam cuti buleh pulak ada aktiviti untuk mengumpul stiker,,kat sini kena berebut la stiker tu law nak dapat,,nk tinggal dalam ni berebut kot.

                                                      ni lah tempat aq menginap sekarang ni :)


tempat kat sini panas der,,tapi yang best kat uitm ni berdekatan juga dngan utp,,wahh,,boleh la pegi skodeng lepas ni.HEHE..

okep,,nak tau kenapa aq cakap aku jatuh cinta??

sebanarnya,,aq dah ******** dengan sorang mamat ni,,aisemman,,tak tau nak cakap macam mana.kelmarin memang hari paling best aku rase..HUHU..jalan2 dengan dia!best kot..setakat tu saja aq bole kasitau,,laen-laen secret doe..okiee,,bubye,,doakan aq berjaya yep!piece,, ;_)
KOMEN+LIKE+FOLLOW=I LIKE YOU DEAR.TQ~!

2 ulasan:

  1. cinta2 jugak..
    jgn smpi lupa kn pljrn dh la..
    gud luck kat UITM tue

    BalasPadam

Tenkiu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...